Video: Ben jij “Geïnspireerd door Liefde”?

Bekijk de trailer van de nieuwe documentaire over de heilige Jozefmaria Escriva – en vertel je eigen verhaal over de impact van zijn boodschap.

“Inspired to Love" (“Geïnspireerd door Liefde") is een documentaire vol getuigenissen van mensen uit alle delen van de wereld, die diep geraakt worden door de boodschap van de heilige Jozefmaria Escriva: God vinden in de arbeid en het dagelijkse leven.

De video begint met Kaija, een Finse moeder die verteld over hoe haar zoon katholiek werd en zich vervolgens aansloot bij het Opus Dei. Mensen uit Kongo, India, Verenigd Koninkrijk, Italië, Canada, Argentinië en Peru vertellen in deze video ook hun eigen verhaal.

Op de website www.inspiredtolove.org kunnen mensen vertellen hoe de boodschap van de heilige Jozefmaria van betekenis is geweest voor hun leven.

Maar het verhaal stopt niet met deze documentaire. Mensen worden uitgenodigd om hun unieke getuigenis te delen, door op de website van de documentairemakers www.inspiredtolove.org een berichtje achter te laten of hun eigen videogetuigenis te uploaden. Op deze wijze worden degenen die diep geraakt zijn door de heilige Jozefmaria verwelkomd om de eigen gedachten en verhalen aan anderen door te geven.

De documentaire kan bij Beta Films worden besteld: www.fbetafilms.org .